27 Nisan 2022 Çarşamba

GEZGİNLER

 "Gezgin" ya da "Yıldız Tohumu" olarak bilinen bu varlıklar hizmet için yeryüzüne gelirler. Genellikle 5. ve 6. boyut bilinç düzeylerinden enkarne olan bu varlıklar dönüştürücü, bilinçyükseltici roller oynarlar. Gezegenin kaba tesirlerinin içine giren varlıklar yabancılaşma ve yadırgama hislerinin yanında, doğuştan birtakım belirgin hastalıklarla dünyaya gelirler, bunun cok farklı sebepleri olabileceği gibi genel manada içe dönüp özünü farketmesi için, hastalıklar katalizör görevi yaparlar.

 Özellikle devre sonlarında sahip oldukları potansiyeli, hızlı bir sıçrama yapma ihtiyacı duyan3. boyut bilinç düzeyine sahip olan varlıkların gelişimi için ortaya çıkarmaya gayret ederler.Temel amaç korku, otomatizma ve dogmatik kalıpların hakim olduğu 3. boyut bilincindeki varlıkların, idrak ve sevgi düzeyi olan 4. yoğunluk derecesi bilinç düzeyine çıkmasına katkı sağlamaktır. Özgür iradenin önemini vurgulamaya çalışan bu varlıklar sonsuz ve bir olan Yaratan'ın yasasını varlıklara anlatıp O'nun yolu üzerine farkındalık ve idraklenme anlamında katkıda bulunmayı amaçlarlar.

 Sorgulanmamış her türlü eylem ve düşüncenin, bilinçlenme adına bir tekamül fırsatı olduğunun farkında olan bu varlıklar yaşamlarının belirli bölümlerinde rüyalar ya da bilinçaltı etkileşimi ya da türlü yöntemlerle uyandırılırlar, gezegenin titreşim uygunsuzluğu onları etkiler ve köklenmekte zorluklar çekebilirler. Bu tekamül hızlandırıcı varlıklar bir kişinin dönüşmesine yapılan katkının bütünün dönüşmesi için yapılan katkıya eş değer olduğunun bilincinde olup, insanlarla kurulan her etkileşim fırsatının ne kadar değerli olduğunu bilirler.

Sirius Misyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

REENKARNASYON

 Enkarnasyon şuur değişimidir. Reenkarnasyon ise bir gezegen devresinin öğretim süreçlerini tamamlayabilmek için geçirilen sıralı enkarnasyo...