31 Mayıs 2022 Salı

BOYUT BİLİNCİ

Boyut seviyeleri varlıkların gelişen bilinç düzeyleri ve evrim seviyeleri ile orantılı olarak değişir. Üçüncü titreşim seviyesinde bulunan Dünya gezegeni, üzerinde yer alan varlıklarla beraber devre sonuna yaklaşırken türlü katalizörler ve hızlanmalarla titreşim seviyesini yukarı çekmeye çalışmaktadır. Üçüncü yoğunluk derecesi varlıklarının negatif ya da pozitif yönde kutuplaşma yolunu tercih etmeleri için türlü zengin deneyim imkanları sunan bu boyut; korku ve güvensizlik hislerinin hakim olduğu, katı ve dogmatik bilinç hallerinin hüküm sürdüğü bir boyuttur. Bu aşamada sevgi uygulamalarını deneyimleyen varlıklar, idraklerini artırarak titreşim seviyelerini yukarı çekmeye çalışırlar. 

Dördüncü titreşim düzeyi sevgi ve idrak yoğunluğudur. Esasen sevgide bilgi yoktur, bilgiyle bakış açıları gelişen varlıklar giderek genişleyen sevgi realitelerini deneylerler. Bu aşamada birlik bilinci giderek daha çok gelişir. Şu an yeryüzündeki üçüncü titreşim düzeyi varlıklarının tümü kendilerini bu seviyeye çıkararak hasat aşamasına hazırlanmaktadırlar. Koşulsuz sevgi hisleri, merhamet duygusu  ve vicdan unsurları giderek genişleyen varlıklar; bu aşamada evrenin işleyişi ve ilahi idare mekanizması hakkında bilgi sahibi olmaya başlarlar. Sorgulanmamış, akla uygun olmayan kalıplar bu  evrede parçalanır.

Beşinci titreşim düzeyi bilgeliğin hakim olduğu boyuttur. Bu aşamada varlıklar sevgi uygulamalarını bilgelikle harmanlarlar ve birlik anlayışlarını genişletme uygulamalarını yaparlar. Altıncı yoğunluk derecesi ise bilgeliğin giderek derinleştiği, gözden geçirildiği ve sevgi idrakiyle yeniden kaynaştığı yoğunluktur. Besinci ve altıncı yoğunluklardaki varlıklar özellikle devrelerin sonlarında, üçüncü boyut titreşim düzeylerinde başkalarına hizmet edebilmek için enkarne olup, bilinç yükselmesine katkıda bulunarak görevler yapabilirler.

Varlıklar devreler boyunca giderek yükselen evrim seviyelerinde, farklı boyut, bu boyutların gerektirdiği sistemlerde, beden yapılarında ve anlayışlarda Sonsuz Yaratan'ı arama yolculuklarını sürdürürler. Bir diğer boyuta geçebilmek yani bilinç seviyesini daha üst bir noktaya uyumlamak her varlığın kendi elinde ve sorumluluğundadır. İdrakle artan sevgi ve merhamet uygulamaları, her bireyi kendimizin farklı bir yansıması gibi görebilmemiz ve içimizde sevgiyi koşulsuzca hissetmemiz, bu devrede özümsememiz gereken en temel anlayışlardandır. Kıyamet, bu aşamaya ulaşmış her varlığın kendi özündeki şuur toplanması ve vicdanı ile yüzleşmesidir. Cennet dediğimiz bir üst boyuta geçebilmenin ve onun bilgisine kavuşabilmenin verdiği sevinçtir. O gün hesap görücü olarak herkesin kendine yeteceği ve bir sonraki evrimsel aşamasını planlayacağı gündür.

Sirius Misyonu








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

REENKARNASYON

 Enkarnasyon şuur değişimidir. Reenkarnasyon ise bir gezegen devresinin öğretim süreçlerini tamamlayabilmek için geçirilen sıralı enkarnasyo...