25 Haziran 2022 Cumartesi

KURTARICI

 Hala bir kişinin ortaya çıkacağını ve sizi kurtaracağını düşünüyorsanız büyük yanılgı içerisindesiniz. Sizi kurtaracak yegane şey kendi yüksek benliğinizdir. Özünüzü gerçekleştirmeniz; deneyim ve bilgiyle yüklerinizden kurtulmanıza, aktif, farkındalıklı bir yaşam sürmenize bağlıdır. Sorumluluk size aittir. Bilgi kaynaklarınızı iyice analiz etmeli, ham anlayışlarınızı sorgulayarak dönüştürmelisiniz. O gün geldiğinde ne rütbeniz, ne milletiniz, ne inanç sisteminiz ne de herhangi bir egosal kimliğiniz sizi kurtaramayacaktır. O gün belirleyici olan tüm bu geçici realitelerden süzülüp arta kalan kendi özünüz yani vicdanınız olacaktır.

Gereken bilinç ve deneyim seviyesine ulaşmak için geçici bir süreliğine üzerinde bulunduğumuz yeryüzü düzlemi, realiteleriyle beraber Sonsuz Yaratan'ın tekamülümüz için dizayn ettiği bir mekandan ibarettir. Tıpkı evrenin her yerinde, diğer gezegen ve sistemlerde de olduğu gibi belirli aşamaları tamamlamak için burada bulunuruz. Dünya gezegeni 3. titreşim seviyesinde yer alan bir gezegendir, dolayısıyla üzerinde enkarne olan varlıklar 3. titreşim seviyesi bedenlerinde bilinçlerini daha üst titreşim seviyelerine, dünya ile birlikte yukarı çekmek için evrim basamaklarını tırmanırlar.

Yeterli deneyime, bilince ve vicdani genişliğe sahip olabilmek için varlıklar devre boyunca defalarca enkarne olurlar. Bu enkarnasyonlar boyunca varlık giderek titreşim seviyesini yukarı çeker. Üçüncü titreşim seviyesi varlığı önceleri otomatizma ile hareket eden, yönetilmeye muhtaç olan varlıktır. Kendi kendisini yönetemez, neden sonuç ilişkisini yeterince kuramaz. Realiteler boyunca evrilen varlıklar giderek sorgulayıp kalıpların dışına çıkmaya başlarlar. İdraklenmeye ve sevginin uygulamalarını bilinçli bir şekilde deneyimleyen varlıklar artık dördüncü titreşim seviyesine ulaşmaya başlamışlardır.

Bu seviye  varlıkların artık başkalarının yönetimine ihtiyaçlarının olmadığı, dış şartlandırma kalıplarının içine sığmadıkları ve kimseden medet ummamaları gerektiğini yani kendi kurtarıcılarının yine kendileri olduğunu fark ettikleri seviyedir. 

Bu seviye herkesin kendi gelişimden sorumlu olduğunu ve egosal hiçbir kalıbın varlık için ebedi olmadığını anladığı, ruhsal özün artık evrenle ve sonsuz zekayla bağlantı kurmaya başladığı seviyedir.

Bu seviye sevgi, bilgi, deneyim ve yüksek vicdani değerler ile kendini geliştiren ve birlik kavramını hissetmeye başlayan varlığın; hasat edilebilmesi için devre sonunda ulaşması gereken titreşim seviyesidir. Sonrasında ya evrenin farklı noktalarında kendi titreşim seviyesi ve evrim ihtiyacına göre enkarne olmaya devam edecek ya da devreyi yinelemek zorunda kalacaktır.

Sirius Misyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

REENKARNASYON

 Enkarnasyon şuur değişimidir. Reenkarnasyon ise bir gezegen devresinin öğretim süreçlerini tamamlayabilmek için geçirilen sıralı enkarnasyo...