16 Haziran 2022 Perşembe

SEÇİM

 Negatif yönlü korku ve endişe söylemlerine kapılıp, enerjimizin düşmesine izin vermemeliyiz. Bilgi kaynaklarımızı iyice analiz etmeli ve tesir noktalarımızı iyi ayarlamalıyız. Evrende görünen hiçbir durum ve halin düzensiz olmadığını, tüm işleyişin; yüksek koruyucu mekanizmalar ve ilahi yasalar ile kontrol altında tutulduğunu unutmamalıyız. Yaratan tektir ve O'nun katında kutuplaşma yoktur, kutuplaşma yaratılmış varlıklar içindir ve tekamülümüz için gereklidir. Negatif gibi görünen ayrışma ve kutuplaşmaya yönelik tüm yaşamsal olgular; pozitife yönelimin, idraklenmenin ve birliğe giden anlayışın potansiyel vericisidir. Düşüncelerimiz canlıdır, onları olumlu ve bilgiye dayalı hale getirmek de bize bağlıdır. 

Bireysel ve toplumsal düzlemde, karşılaştığımız her olay ya da içinde bulunduğumuz her durum planlıdır. Felaketler, kayıplar ya da adaletsizlikler bizler için, yerinde ve zamanında gereken tepkiyi geliştirmemiz için uygun zemin hazırlarlar. Birilerinin toplumsal kitleleri manipüle etmesi ya da yanlış bilgilendirip negatif kutuplaşma yönünde korku iklimi oluşturması da bu planlar dahilindedir. Unutmamız gereken kendi realitemizi kendimizin oluşturduğudur. Bilerek en yüksek bilinç düzeyinde yaşamak ya da başkaları tarafından yönetilerek, üstelik yönetildiğinin farkına bile varmadan yaşamak; idraklenme yolundaki varlığın sorgulayarak kendi içinde yapması gereken bir seçimdir.

Birlik bilinci, bireysel gibi görünen bir olay için bütünleşik bir tepki geliştirme ve başka birisini kendinden ayrı görmeme duygusu ile kazanılabilir. Olaylara verdiğimiz tepkiler evrim seviyemizi belirler. Eğer bilerek yaşayıp, sevgi ve bilgiyle hareket edebilirsek ve birbirimizden ayrı olmadığımızı yaşamın her anında anımsayabilirsek, bizleri manipüle edip kontrol altında tutmaya çalışan her türlü yönetici ve yönlendirici unsura karşı pozitif yönde bir savaş verip, kendimizi gerçekleştirmemiz yolunda doğru adımları atabiliriz. Her an nasıl yaşadığımızı, hareket ve davranışlarımızı gözlemlemeliyiz. Bu idrakli yaşamın ilk adımıdır. Değişme yönündeki farkındalığımız, bir sonraki adımda aynı hatayı yapmamamızı ve gereken tepkileri verebilmemizi sağlar. Eğer bağlarımızı anımsar ve sorumluluklarımızı bilebilirsek bu değişimin bireyden başlayarak kademeli olarak topluma yayıldığının farkına varabiliriz. Bu sayede ne olduğumuzu, neden hareket ettiğimizi, nerede nasıl tepki verilmesi gerektiğini anlayıp, bilmeden ve otomatik yaşamamız kaynaklı tüm korku ve aydınlatılmamış unsurları kendimizden uzaklaştırabiliriz.


Sirius Misyonu







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

REENKARNASYON

 Enkarnasyon şuur değişimidir. Reenkarnasyon ise bir gezegen devresinin öğretim süreçlerini tamamlayabilmek için geçirilen sıralı enkarnasyo...