4 Ağustos 2022 Perşembe

GİDİLECEK YOL

 Yanlış seçim diye bir şey yoktur, varılacak sonuç değil gidilecek yol önemlidir. Gidilen her yol türlü tecrübeler ve gözlemlerle doludur. Her varlık yaratandır ve bu yolların deneyimlenmesi tanrısal birer eylemdir. Sonsuz Yaratan'ın kendi kendisini tanımasında vazifedar olmak budur. Pişmanlık, evrenin ve tekamül süreçlerinin işleyişini anlayamayıp sonuç odaklı yaşamamızdan kaynaklanır. Izdırap, duygu geçişine izin veremeyip, yüzleşemediğimiz için ve yargıyı kıramadığımızdan duyumsanır. Ayrılıklardan yakınmamız ise tüm yaratımın, evrenin ve varlık sistemlerinin zaten bütün ve birbirinden ayrılmaz olduğunu, ayrılık diye bir şeyin söz konusu olmadığını ve her varlığın birbirini yansıtan, Yaratan'ın farklı birer ifadesi olduğu bilincine varamadığımızdandır.

Günün sonunda;

Nasıl bir seçim yaparsak yapalım, yaşadığımız anların nasıl dolu dolu olduğu ve kendimizi ve eriştiğimiz sonucu ne kadar bilgelikle kucaklayabildiğimiz önemlidir. 

Evrenin bizi asla yargılamayacağını bilmek, içsel genişliği hissedebilmek ve yargısız bir anlayışla bakabilmek her varlığa, evrene, yaratılışa ve en önce kendimize önemlidir. 

Yaratan'ın işlem gören değerli bir birimi olduğumuzu, sonsuz olduğumuzu ve O'ndan ayrı olmadığımızı anımsamamız önemlidir.

Yaşadığımız her tecrübede ve beraberindeki zorlukta, bizi dönüştürebilecek mananın gizli olduğunu bilebilmek önemlidir. 

Eriştiğimiz her realitede, bilgide ve bu sayede duyumsadığımız hakiki mutlulukla beraber; tıpkı tomurcuklanan bir çiçeğin açması gibi madde evreni içerisinde serpilerek, daha da genişleyerek ve yayılarak kendimizi keşfetmemiz önemlidir.


Sirius Misyonu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

REENKARNASYON

 Enkarnasyon şuur değişimidir. Reenkarnasyon ise bir gezegen devresinin öğretim süreçlerini tamamlayabilmek için geçirilen sıralı enkarnasyo...