1 Ağustos 2022 Pazartesi

RÜYALAR

 Rüyalar bazen duru görü biçiminde, gerçekleşecek olayları bizlere direkt olarak aksettirirler ama genel manada bilinç ve bilinçdışı arasında bir köprü oluşturarak tekamül sürecinin hızlandırılması ve yapılandırılması için türlü ipuçlarını aktarmaya çalışırlar. Rehberlerimiz, yüksek benliklerimiz ve ruhsal planlar bu rüyaların kaynağıdır. En anlamsız gibi görünen rüyaların bile temelinde derin manalar vardır ve rüya örgüsünü çözebildiğimiz zaman, tekamül süreçlerimiz için büyük faydalar sağlayabiliriz. Geçmişten getirdiğimiz korku ve baskı kalıpları, çözümlenmesi gereken travmalar ve geleceğe yönelik hamlelerimize dair rehberliği, rüyalar sayesinde perdenin ötesine nüfus ederek alabiliriz.

Varlığımızın özü bedenden öte ve tüm evrene nüfuz edebilen enerjetik ruhsal yapıdır. Madde düzleminde enkarne olmamız belirli bir dönem için beden kurma ve şuurumuzu o düzlemin şartlarında deneysel süreçler geçirecek biçimde uyumlama süreçleridir. Enkarnasyon şuur daralmasını, dolayısıyla katalitik deneyimleri artırıcı perdeleme süreçlerini de beraberinde getirir. Rüyalar perdenin potansiyel verici öte tarafıyla bağlantı kurabilmemiz ve sezgi ve duygu yollarıyla tekamül süreçlerimizi verimli kılacak ipuçları alabilmemiz için eşsiz fırsatlar içerir.

Perdenin diğer tarafı, bizim bilinçdışı diye adlandırdığımız, bilinç altı ve bilinç üstü bölümlerini de kapsayan kompleks bir yapıdır. Kolektif diye tanımladığımız bilinç bileşkesi; beslendiğimiz, bilinçdışının kaynağı olan ve arşetipik organik örgüleri bünyesinde barındıran, tekamül süreçleri geçirmemiz için biriktirdiğimiz deneyim havuzudur. Rüyalarımız şu anki bilincimizle, bilinçdışı yapısı arasında bağlantı sağlar, tekamül süreçleri dolayısıyla arşetipik köklere uzanan bizleri yönlendirici rehberlik görevini üstlenir ve yüksek benlikler için kanallık fırsatı sunar. Eril bilinç ancak dişil bilinçdışının potansiyeli ile hareket edebilir.

Kolektife ait temel karakteristik semboller ile birlikte kişilere özel zamanla gelişen semboller rüya örgüsünde kullanılabilir. Rüyada görülen mağara ve karanlık bilinçdışını sembolize eder. Bedenlerin, uzuvların ya da sezgi ve duygusal kimlik parçalarını sembolize eden hayvanların derinlere gömülmesi bastırılan duygular ve benlikler ile alakalıdır. Dağ, tepe ve taş gibi kütleler vicdanlardaki katılıkları sembolize ederken yaşlı ve iletişim kurmak istemediğiniz birisi sizin geçmişten getirdiğiniz ve yüzleşemediğiniz benliğinizi sembolize eder. Bunlar gibi birçok derin manalar içeren semboller rüya örgüsüyle birlikte dikkatle incelenmeli ve varlık gidişatını revize etmek üzere bunlardan yararlanabilmelidir. Rüyaların sunduğu fırsatları kaçırmamak gerekir.

Sirius Misyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

REENKARNASYON

 Enkarnasyon şuur değişimidir. Reenkarnasyon ise bir gezegen devresinin öğretim süreçlerini tamamlayabilmek için geçirilen sıralı enkarnasyo...