8 Kasım 2023 Çarşamba

SEPERASYON

 Bilinciniz, korkularınız, kaygılarınız, sevinçleriniz, tepkileriniz aynı. Bedenleriniz, hareketleriniz, gülmeniz, ağlamanız aynı. Deneyimleriniz, algılama biçiminiz, zekanız aynı. Aynı ortak paydada, aynı zaman düzleminde, aynı dünyada birbirinizi aynaladığınız ilişkiler içerisindesiniz. O halde nedir sizi ayıran? Irkınız, renginiz, dininiz, statünüz ve bunlar gibi zihninizde yarattığınız illüzyonatif imajların yol açtığı separasyon, üzerlerinde hakimiyet sağlayamadığınız sürece sizi şartlandırır ve enerjinizi tüketerek kısır yaşam döngülerine hapseder. Düşüncenin yol açtığı separasyona tutunarak çatışmak, göz yaşı dökmek ve birbirinizi öldürmek için değil; bu sapmaları idrak ederek sevgiyle gidermek için buradasınız. Birliği kavramanın yolu onu görmeyi istemekten ve ayrılıkları gidermekten geçer. Bu sayede katı egolar geçirgen hale gelebilir ve Sonsuz Yaratan'ın sevgisi ve ışığı illüzyon içerisinde belirebilir.

Hepiniz maddeyi şekillendirme harekatı için buradasınız. Hepiniz sonsuzluğun illüzyon içerisinde birbirinden farklı olmayan, bütünlüğü oluşturan ve yaşayarak Yaratan'a hizmet eden bilinçli farkındalığa sahip varlık odaklarısınız. Sizi ayıran düzenleyemediğiniz katı egolarınızdan başka bir şey değil. Yaşam, ayrışmanızı giderip birbirinizi sevesiniz diye sizi size yansıtan bir ekrandan ibarettir. Duygu ve düşünceniz illüzyondur ve ayrışma yaratır. Ne zaman bunları gözlemler, tesirlerini içselleştirir ve onlarla bütünleşebilirseniz illüzyon aşılır, zaman ortadan kalkar, korku, direnç ve baskı biter. Ve tüm bu hareketlerin, imajların olmadığı yerde sevgi belirmeye başlar. Birlik, bütünlük ve barış halinde dallar halinde göğe yükselir ve yayılır.

Burak Cömertler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

REENKARNASYON

 Enkarnasyon şuur değişimidir. Reenkarnasyon ise bir gezegen devresinin öğretim süreçlerini tamamlayabilmek için geçirilen sıralı enkarnasyo...