7 Ocak 2024 Pazar

KANALLIK BİLGİSİ

Her nerden ulaşmış olursanız olun, eriştiğiniz kanallık bilgisi milli ve dini duygularınızı gıdıklıyorsa, bayrağınızı ve ırkınızı bir diğerinden üstün kılıyor ya da sizi göklere çıkartıp bir kurtarıcının geleceğini müjdeliyorsa; bu bilgilerin sizi hiçbir yere ulaştırmayacağını ve boş hayaller kurdurarak enerjinizi tüketeceğini bilmelisiniz. Asılsız bilgilere bütün halde dikkatle odaklanıldığında, yapıcı hiçbir şey söylemediklerini, korku, kıyas, üstünlük, ayrışma gibi duyguları körüklediklerini rahatlıkla fark edebilirsiniz. Gerçek kanallık bilgisi, okumanızın ardından sizi gazlayan ya da limitli egolarınıza hitap eden değil; özgür iradenize saygı göstererek sevgi dolu, bütüncül, yapıcı ve yükseltici nitelikte etkileri olan bilgidir. Hiçbir bilgiyi sorgulamadan kabul etmemek ve yaşam uygulamalarında kendi gerçekliğini açığa çıkarana dek o bilgiyi inanmadan muhafaza etmek gerekir. 

Devre sonuna yaklaştığımız şu günlerde varlıklar doğal olarak yüksek benliklerine yakınlaşmaktalar ve giderek daha da çok aktarıcı roller oynamaktalar. Bu aktarılanların hakiki ya da çöp bilgi olup olmadıklarını ayırt etmek yine varlığın kendi sorumluluğudur.

Hakiki bilgi zaten kendisinin kanıtıdır, mevcut diğer bilgilerle karşılaştırıldığında, düşünce süreçleri sonunda zihinde giderek genişleyen bir resim oluşmasını sağlar ve bilinci yükseltici rol oynar. Bu bilgi türü egoya hitap etmez, ayrışmayı körükleyen realiteleri beslemez ve varlığın kendi uyanışının yine kendisi tarafından içe dönülerek gerçekleştirilebileceğini vurgular. Özgür iradeye kesinlikle müdahele etmez. Varlığı gereksiz bir biçimde yücelterek kendisini odak haline getirmez.

Diğer yandan asılsız çöp bilgiler, varlığı şartlandığı realitelerinin güvenli konfor alanında tutarak kendi döngülerine odaklanmaları için kullanmaları gereken enerjilerinin tükenmesine ve varlıkların kutbiyet yitirmelerine yol açar. Bunun için genel manada milli duygular, ırk, bayrak, cesaret ve kuvvet üstünlüğü gibi birini diğerinden ayrıştırmakta insanların en kolay manipule edilip yönetilecekleri kavramları kullanırlar. Kanal olarak bağlanıldığı sanılan yüksek kişi ya da öz benlik bu noktada aslında sadece kontrolü ele geçiren bir spatyom varlığı ya da negatif bir varlıktır. Bu durum sanıldığının aksine bir kanallık değildir, obsesyon vakasıdır.

Deneysel ruhçuluk verileri incelendiğinde üstadların medyumlar aracılığıyla elde ettikleri kanallık bilgilerini nasıl kılı kırk yararak aldıklarını, doğruluğunu sağlayana kadar diğer bilgilerle kıyaslayarak beklettiklerini ve içeriklerinden emin olmalarının ardından onları aktararak fonksiyon görmelerini sağladıklarını inceleyebilirsiniz. Akıl ve vicdandan ötürü, yükseltici nitelikte olmayan bilgileri bu sayede rahatlıkla ayrıştırabilirsiniz.

Burak Cömertler




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

REENKARNASYON

 Enkarnasyon şuur değişimidir. Reenkarnasyon ise bir gezegen devresinin öğretim süreçlerini tamamlayabilmek için geçirilen sıralı enkarnasyo...