28 Ağustos 2024 Çarşamba

NEGATİF EĞİLİM

Pozitif eğilimli varlık içindeki tanrısallığı keşfeder, negatif eğilimli varlık kendisini tanrılaştırır. 

Pozitife yönelen geçirgendir, o bir şey vermez; onun aracılığıyla bir şey aktarılır. Diğer tüm benlikler ona kendisini yansıtan bir aynadır. Dışa bakan gözlerini içe çevirdiğinde keşfettiği, ondan ayrı olmayan sonsuzluktur. Sorumluluğunu idrak ederek özgür iradesine sahip çıkmak ve ayrılıkları sevgiyle gidermek onun gayesidir. Severse varoluşla bir bütün olur, kendini idrak edip egosundan arınırsa hiç olur.

Negatife yönelen kontrol eder ve yönetir. O, seçkin bir sınıf oluşturur ve etrafını maddeyle çevreleyerek kendisini el üstünde yaşatır. Başkalarının odağını ve ilgisini ne kadar çok üstüne çekebilirse o kadar başarılı olur. Diğerlerinin özgür iradelerini, onların algılarını etki altına alarak gasp eder. Çatışma ortamı ve kitlesel manipülasyon mekanizmaları negatife yönelen için biçilmiş kaftandır. Güç için yaşar. Şatafat içinde sağlıklı yaşamlar sürer.

Sosyal medya sizin enerjinizi sömüren, yani dikkatinizi siz makul bir hakimiyet kuramadıkça tekrarlayan yapay örüntülerin içerisine hapseden negatif bir kitle yönetim aracıdır. Genel kullanımda güç elde etmek ve varlıkları haz döngülerine esir etmek amacında olan sosyal medya figürleri bu araçları iyi kullanırlar. Birbirinin tekrarı olan ve birbirinden farklı olmayan imgesel içeriklerler varlık enerjisini zaman düzlemine hapseder. Pozitif varlıkların kendi döngülerine odaklanmak için kullanacağı enerjisini sömürür ve onları fark ettirmeden usulca köleleştirir. 

Odağınızı kaybettiğinizde sevgiyle bakma yeteneğinizi de kaybedersiniz. Negatif eğilimli varlık bu fırsatı iyi değerlendirir.

Siyasetçiler ve birbirleriyle bağlantılı olan dinciler, içini boşaltıp diledikleri gibi biçimlendirdikleri dinsel mekanizmaları kitleleri kontrol etmek için iyi kullanırlar. Aklını kullanmayanlar, onların söylediklerini papağan gibi sorgulamadan tekrarlayıp, tanrılaştırdıkları varlıkları kutsamak için canlarıyla mücadele ederler. Onların iradeleri ve akılları işlevsiz hale getirilmiştir. Onlar, Yaratan'ın bahşettiği en kıymetli unsur olan düşünme yeteneklerini sahiplerinin ellerine teslim etmişlerdir. Bu alanlarda çalışan negatif varlıklarda gerçek anlamda sevgi ve birlik anlayışı yoktur ve iradelerini gasp ettikleri varlıkların, doğru yolda olduklarını düşünmelerini sağlayarak, onları korku, çatışma, kahramanlık ve muhtaçlık ile yörüngelerinde tutarlar. 

Sokak röportajlarında şartlanmış bir zihinle, gerçeği göremeyecek kadar gözünü kör ederek bir parti sempatizanına dönüşen varlıkları anımsayınız. Aracılar koyup, şeyhinin ağzına bakan ve onları tekrarlayan varlıkları anımsayınız. Bir fenomenin ya da şarkıcının peşinden göz yaşları içinde koşanları anımsayınız. Üsten bakarak, gücüne güvenen ve sizi aşağılayarak emirler yağdıran patronunuzu anımsayınız. 

Bu negatif unsurları idrak etmek ve çok değerli varlık enerjinizi sömürerek, sizi korku frekansında, maddenin hakimiyetinde tutacak her ne varsa, bunları tespit ederek ortadan kaldırmak sizin sorumluluğunuzdur.

Burak Cömertler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANDA MI KALMALIYIM?

 "Anda kalmalıyım" diyerek ana gelinmeye çalışılması, yaşam döngülerine farkındalıkla odaklanılmadığı sürece, geçici bir rahatlama...